Str. Complexelor nr.8, Baile Herculane       +40 371 057 070

Cazare Herculane

Diana Resort din Băile Herculane a fost inaugurat în aprilie 2011, după ample lucrări de modernizare, și este acum un centru de referinţă în stațiunea considerată de Franz Joseph al Austriei și de împărăteasa lui drept cea mai aleasă din continent. Cronicile regale arată că cei doi au vizitat localitatea în 1 martie 1887, în călătoria lor pe ruta feroviară Timişoara-Caransebeş-Băile Herculane. Cazare herculane. Turiştii pot şi acum vizita locul cu trenul, dar mai au la dispoziţie şi autocare moderne, o linie directă de acest tip existând de la Timişoara. Pentru cei care vor să exploreze regiunea şi posibilităţile oferite, există, de asemenea, servicii de închiriere de microbuze şi autoturisme.

Diana Resort-BaileHerculane-03

Cazare herculane

Diana Resort din stațiunea Băile Herculane, renumită pentru izvoarele sale termale, se află la doar 3 minute de centrul istoric al oraşului, pe un fundal de poveste oferit de peisajul împădurit al staţiunii şi imobilele cu o valoare arhitecturală deosebită, un memento al vremurilor glorioase din trecut. Hotelul oferă cazare la standarde moderne, contemporane, parcare privată gratuită şi internet Wi-Fi gratuit.

Cazare herculane. Complexul dispune de 440 locuri de cazare în cele 220 de camere recent renovate, cu vedere spre munţii bogat împăduriţi sau spre centrul istoric. Asupra întregului peisaj tronează şi veghează statuia emblematică a semizeului Hercule, fiul zămislit de Zeus cu o preafrumoasă muritoare. Hercule, în mitologia romană, este descris drept patron al izvoarelor termale din această staţiune. Drept omagiu pentru echilibrul între spirit şi materie proliferat de Hercule, romanii au ridicat, în numele acestui semizeu, temple, statui, dar şi băi, pe care le-au numit Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras). Drept dovadă stau scriptele vremii, care atestă documentar ridicarea acestui oraş în anul 153 d.Hr., şi care descriu locul drept unul destinat în exclusivitate pentru aristocraţii vremii. Turiştii mai pot găsi şi acum urme ale vechii civilizaţii, pe malul Cernei, unde se mai păstrează vestigii ale unui apeduct antic, dar şi câteva dintre bazinele romane folosite de înaintaşi.

Cazare herculane

Staţiunea Băile Herculane şi-au păstrat de-a lungul vremii renumele de oază dedicată sănătăţii, iar investitorii vremii noastre s-au îngrijit să îmbine tradiţia locului cu aparatura de ultimă generaţie, pentru a oferi celor care le trec pragul servicii de cea mai înaltă calitate. Clienţii Diana Resort se pot bucura, aşadar, de o gamă largă de servicii binefăcătoare, precum electroterapia, hidroterapia, masoterapia, kinetoterapia, servicii de geriatrie şi cosmetică geriatrică, totul prin folosirea optimă a apelor termale, saline şi sulfuroase prezente aici. În plus, clienţii tineri vor putea găsi foarte atrăgătoare oferta de cazare herculane și servicii a Centrului Spa & Wellness din cadrul Diana Resort din Băile Herculane. Până şi cei mai pretenţioşi vor fi bucuroşi să afle că aici li s-a pus la dispoziţie atât o piscină interioară, cât şi o saună, o baie de aburi, un jacuzzi, o sală de fitnes, multiple săli de masaj şi de terapie. Toate acestea sunt destinate atât celor care caută relaxare, cât şi celor cu probleme cronice, pentru că izvoarele termale din Băile Herculane alină suferinţa celor reumatici, dar şi al celor diagnosticaţi cu boli ale sistemului nervos periferic, afecţiuni ale aparatului respirator sau oculare, a bolnavilor cu probleme digestive sau ginecologice, precum şi a persoanelor supraponderale, a diabeticilor sau a celor cu diverse probleme legate de piele. Asta şi datorită concentraţiei optime de ioni negativi (2000-2500 ioni negativi/cm3/s) prezente în aceste miraculoase izvoare, care se inhalează în plămâni sau se infiltrează prin piele, ameliorând, astfel, durerile de cap şi insomniile, prin reglarea tensiunii arteriale sau a tulburărilor de ordin endocrin.

Staţiunea Băile Herculane este renumită pentru cele 16 izvoare cu apă termominerală răsfirate de-alungul râului Cerna. Cele mai cunoscute dintre acestea, dar şi cele mai recomandate de specialiştii români din domeniul sanitar sunt Hercules – cu o temperatură constantă a apei de 67°C, Diana (55°C), Neptun (54°C) şi Hygeea (48°C). Nu e greu de imaginat, aşadar, că aici se pot petrece chiar şi vacanţele din perioada de iarnă, întrucât apele termale oferă un contrast relaxant şi inedit faţă de frigul de afară. Din ce în ce mai multă lume descoperă magia băilor termale şi a apelor minerale de la Băile Herculane, iar turismul spa e în ascensiune, astfel că Diana Resort s-a transformat din fumoasa necunoscută din poveste, într-o destinaţie de poveste.

Diana Resort - Baile Herculane

Diana Resort

Baile Herculane, Strada Complexelor nr. 8,
Telefon:
Recepție: 0725-723-937 și 0255-560-119
Rezervări: +40-371-057-070
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Aeroportul "Traian Vuia" Timișoara (170 km)
Aeroportul Internațional Craiova (168 km)
Băile Herculane se află la 19 km de Orșova și de Dunăre și la 50 km de Turnu Severin.
Acces: 5 km de DN6, drumul național care face legătura între București și partea de vest a țării.
Stația de tren Băile Herculane pe ruta internațională București-Timișoara-Budapesta. Puteți vizualiza aici Mersul Trenurilor.
Copyright © 2017.
Toate drepturile rezervate Diana Resort.
Web design realizat de Weblike PRO.
Bacolux Hotels