Str. Complexelor nr.8, Baile Herculane       +40 371 057 070

 • Piscina - Diana Resort - Baile Herculane

  Piscina - Diana Resort - Baile Herculane

 • Tratament - Diana Resort - Baile Herculane

  Tratament - Diana Resort - Baile Herculane

 • Sauna - Diana Resort - Baile Herculane

  Sauna - Diana Resort - Baile Herculane

 • Diana Resort - Baile Herculane

  Diana Resort - Baile Herculane

 • Cazare superioara - Diana Resort - Baile Herculane

  Cazare superioara - Diana Resort - Baile Herculane

Restaurant

Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate: Restaurantul Clasic cu o capacitate de 300 de locuri și Restaurantul Rustic cu o capacitate de 250 de locuri, ambele concepute pentru a crea o atmosferă dinstinsă în care să vă bucurați de o seară specială în compania celor dragi.

Cele 2 saloane restaurant sunt spațiul ideal pentru organizarea de evenimente speciale de familie: nunți, botezuri, petreceri private și aniversări, cât și petreceri de firmă: mese festive și de protocol, întâlniri de afaceri și prezentări oficiale.

Meniul este variat, creat să satisfacă toate gusturile pofticioșilor, de la mâncare tradițională românească, până la platouri internaționale, vinuri de vinotecă și băuturi fine.

Restaurant Clasic

Restaurant Clasic

Având o capacitate de 300 de locuri, Salonul Clasic oferă un plus de rafinament atât prin decor și o priveliște încântătoare spre munți, cât și prin profesionalismul și entuziasmul echipei.

Plăcerea unei mese servite într-o oază de relaxare sau farmecul și exuberanța unui eveniment festiv se potrivesc în aceeași măsură acestui Restaurant.

Îndelunga experiență avută în organizarea unor momente special ne permite să acordăm atenție tuturor detaliilor ce transformă o astfel de zi într-o amintire minunată!

Vă invităm să vă delectați, într-o atmosferă intimă și elegantă, de varietatea sortimentelor pregătite pentru mesele în sistem de bufet suedez și să descoperiți preparatele tradițional bănățene din meniul a la carte, unde printre rânduri veți regăsi farmecul unui grai străvechi și plin de umor ce ascunde bucate delicioase.

Pregătite cu pasiune și îndemânare, din ingrediente proaspete, experiențele gastronomice promit o încununare a aromelor și culorilor.

Atenția pentru o alimentație sănătoasă este, de asemenea, una din prioritățile noastre.
De aceea, știm cât de important este un mic-dejun echilibrat!
Vă așteptăm în fiecare dimineață, între orele 08:00–10:00 cu o diversitate de preparate servite în sistem de bufet suedez.

Restaurant Rustic

Salonul Rustic, cu o ambianță însuflețită de frumusețea unor elemente decorative din lemn, are o capacitate de 250 de locuri, fiind prin design un spațiu ce creează atât senzația de amploare cât și perspectiva intimă și călduroasă a unui restaurant în care poți lua masa alături de cei dragi.

Ne dorim ca fiecare experiența culinară să fie și o incursiune în tradițiile și cultura acestui tărâm de poveste cum este Valea Cernei astfel încât sejurul oaspeților noștri să însemne crearea unei frumoase legături cu stațiune Băile Herculane.

Versanții împăduriți, cu creste domoale ce te invită să le cunoști misterele, oferă o priveliște unică și un farmec aparte fiecărui preparat culinar degustat.

Pasiunea și profesionalismul echipei noastre garantează preparate îmbietoare, atenția pentru detalii și dorința de a satisface cele mai variate gusturi!

Diana Resort - Baile Herculane

Diana Resort

Baile Herculane, Strada Complexelor nr. 8,
Telefon:
Recepție: 0725-723-937 și 0255-560-119
Rezervări: +40-371-057-070
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Aeroportul "Traian Vuia" Timișoara (170 km)
Aeroportul Internațional Craiova (168 km)
Băile Herculane se află la 19 km de Orșova și de Dunăre și la 50 km de Turnu Severin.
Acces: 5 km de DN6, drumul național care face legătura între București și partea de vest a țării.
Stația de tren Băile Herculane pe ruta internațională București-Timișoara-Budapesta. Puteți vizualiza aici Mersul Trenurilor.
Copyright © 2017.
Toate drepturile rezervate Diana Resort.
Web design realizat de Weblike PRO.
Bacolux Hotels