Paște

Valabil până la: 2 May 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Paște vă invităm să vă alăturați nouă pentru o incursiune într-o experiență de Paste deosebită. Așa cum v-am obișnuit, vă așteaptă un sejur plin de autenticitate, unde tradițiile se împletesc armonios cu o ospitalitate îmbietoare și deliciile gastronomice vă încântă simțurile.

Veți avea ocazia de a vă bucura de această sărbătoare într-un mod autentic, unde fiecare detaliu este îngrijit pentru a vă oferi o experiență cu totul deosebită. Atmosfera călduroasă și primirea noastră deschisă vă vor face să vă simțiți ca acasă, creând astfel un cadru propice pentru o escapadă plină de liniște și contemplare.

Descoperiți rafinamentul gastronomiei noastre, unde fiecare preparat este gândit cu atenție pentru a vă oferi o călătorie culinară memorabilă. Într-un cadru plin de tradiție și autenticitate, veți trăi un Paste cu adevărat special, încărcat de momente pline de bucurie și împlinire.

Durata sejurului: 3 nopți în perioada 3-6 Mai 2024:

Preț: de la 612 euro/ camera Diviana (Early booking – 15% discount – expira 15 martie 2024)

Servicii masă: Toate mesele sunt servite în sistem bufet, permițându-vă să vă alegeți dintr-o gamă variată de preparate.

Cină tematică are inclus starter, main course, desert, băuturi alcoolice și entertainment.

Pentru informații și rezervări,  ne puteți contacta de luni până vineri în intervalul 09:00 – 19:30 și sâmbătă între 10:00 și 17:00 la numărul 0371 057 070 sau e-mail reservations.diana@bacoluxhotels.ro 

Oferte

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.