Organizare conferinte

Opțiuni pentru companii

Două săli cu facilități complete pentru evenimente de amploare. Lumină naturală, echipament audio-video și internet WI-FI. Peisajele încântătoare sunt inspiraționale pentru multe întâlniri de afaceri, workshopuri și seminarii, iar foaierul cu vedere la munte este ideal pentru o pauză de conversație la cafea și o gură de aer proaspăt.

Săli de evenimente

Spațiile de evenimente de la Hotel Diana sunt potrivite pentru evenimente care pot găzdui până la 180 de persoane. Vezi detaliile și contactează-ne!

Sala Franz Joseph

  • 180 locuriCapacitate

Sala Împărăteasa Sisi

  • 150 locuriCapacitate

Oferte

Alege pachetul complet de vacanță, relaxare sau tratament. Plus un strop de cultură și istorie milenară!

Oferte Speciale

Spa Ladies

Spa Ladies este despre doamnele din viața noastră pe care dorim să le bucurăm cu un weekend memorabil de 8 Martie într-un cadru elegant și rafinat.

Află detalii »
Oferte Speciale

Mărțisor

De Mărțisor vă invităm să vă bucurați de sosirea primăverii într-un cadru elegant și confortabil, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă răsfăța și crea amintiri de neuitat. Privește în viitor cu bucurie, marcând această sărbătoare cu o experiență cu totul aparte.

Află detalii »
Oferte Speciale

Paște

Early Booking – De Paște vă invităm să vă alăturați nouă pentru o incursiune într-o experiență de Paste deosebită.

Află detalii »
Oferte Speciale

Florii

Early Booking – De Florii vă invităm alături de cei dragi sau pentru a marca un moment special într-un mediu elegant și reconfortant.

Află detalii »
Wellness & Tratament

Spa Med

Cea mai mare bucurie pentru corp și minte este atunci când sănătatea și relaxarea merg mână în mână. Îmbină terapiile balneare cu terapiile wellness și

Află detalii »
Wellness

Quasi Novi

Descoperă programul în trei pași pe care l-am creat special pentru tine la Diviana Spa, ca prin trei etape precise să redobândești în cel mai

Află detalii »

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.