Petreceri

Aspect modern, atmosferă prietenoasă

Organizezi o aniversare specială, o nuntă sau un eveniment unic? Ne-am bucura să vă fim gazde. Restaurantele care servesc feluri clasice românești și internaționale, terasa de vară și spațiile alternative de distracție și relaxare fac din Hotel Diana un resort care se potrivește perfect petrecerilor de neuitat în Băile Herculane.
  • 220 camere
  • 2 Restaurante cu meniuri locale și internaționale
  • 1 Terasă de vară
  • Piscină exterioară cu 80 șezlonguri
  • Piscină interioară încălzită cu 15 șezlonguri
  • Wellness & Spa: saună, zonă de relaxare, jacuzzi, masaje

Restaurantele Dianei

Preparate locale și internaționale, băuturi și gustări, aer de munte. Trăiește o experientă autentică în fiecare vacanță. Priveliștea fabuloasă e din partea casei.

Oferte

Alege pachetul complet de vacanță, relaxare sau tratament. Plus un strop de cultură și istorie milenară!

Oferte Speciale

Spa Ladies

Spa Ladies este despre doamnele din viața noastră pe care dorim să le bucurăm cu un weekend memorabil de 8 Martie într-un cadru elegant și rafinat.

Află detalii »
Oferte Speciale

Mărțisor

De Mărțisor vă invităm să vă bucurați de sosirea primăverii într-un cadru elegant și confortabil, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă răsfăța și crea amintiri de neuitat. Privește în viitor cu bucurie, marcând această sărbătoare cu o experiență cu totul aparte.

Află detalii »
Oferte Speciale

Paște

Early Booking – De Paște vă invităm să vă alăturați nouă pentru o incursiune într-o experiență de Paste deosebită.

Află detalii »
Oferte Speciale

Florii

Early Booking – De Florii vă invităm alături de cei dragi sau pentru a marca un moment special într-un mediu elegant și reconfortant.

Află detalii »
Wellness & Tratament

Spa Med

Cea mai mare bucurie pentru corp și minte este atunci când sănătatea și relaxarea merg mână în mână. Îmbină terapiile balneare cu terapiile wellness și

Află detalii »
Wellness

Quasi Novi

Descoperă programul în trei pași pe care l-am creat special pentru tine la Diviana Spa, ca prin trei etape precise să redobândești în cel mai

Află detalii »

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.