Relaxare la Diana

Relaxare la Diana

Cură de natură, liniște, o panoramă de culmi și munți cu brazi înalți.Starea generală a organismului se ameliorează în timp ce mintea se relaxează. Aerul de vacanță bogat în ioni negativi are efecte benefice asupra pielii, a durerilor de cap și a insomniilor. Vă invităm să fiți atât de activi pe cât vă doriți și să respirați profund. În anotimpul cald centrul de sănătate are deschisă ieșirea pe terasa cu piscină exterioară. La interior, în orice anotimp, aveți la dispoziție piscina, jacuzzi, saună sau masaje pentru relaxare.

Pentru copii, am creat o zonă specială de joacă, AQUA SPLASH, unde cei mici se distrează în voie și în perfectă siguranță!

Spațiul, situat în interior, cu multă lumină naturală și poziționat astfel încât copiii să poată fi mereu sub supravegherea adulților este alcătuit din fântâni cu jocuri variate de jeturi de apă, încălzită la o temperatură de aproximativ 30 grade C și un Aqua Dome.

Pardoseala are proprietăți de amortizare, izolare și mentinere caldură.

  • Bine de știut!

Accesul este inclus pentru toți oaspeții din hotel.

Copiii trebuie să fie în permanență însoțiți și supravegheați de un adult. Sauna și jacuzzi nu sunt recomandate pentru copii.

Halatele și prosoapele pentru Spa sunt asigurate de către hotel.

Previous slide
Next slide

Orar și tarife

  • Luni: 12:00 – 21:00
  • Marți – Duminică: 10:00 – 21:00

Descoperă Meniul nostru Spa | Discover our Spa Menu

Oferte

Alege pachetul complet de vacanță, relaxare sau tratament. Plus un strop de cultură și istorie milenară!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.